Cos cumparaturi [ 0 ]
Cos gol!

Produse: 0 Total: 0 RON

Anul viitor, la moda-Denimul

In tendintele pret-a-porter ale verii 2016, jeans-ii, salopetele si fustele din denim raman  o prezenta constanta  in majoritatea colectiilor designerilor de moda din intreaga lume.

Trendul general il reprezinta reintoarcerea la stilul anilor ’70, un stil care permite utilizarea fericita a denimului in  orice combinatii si stiluri.

Liniile clare, confera eleganta si rafinament stilului clasic oferind în acelasi timp posibilitatea de a inova si transforma aspectul valorificand din toate punctele de vedere, calitatile coloristice si de strucura ale acestuia.

Stilul purist si formele cu aspect clasic sunt retro-chic, look-ul anilor ’70 fiind reinventat pe un plan complet nou, utilizand  linii lungi si ample, care dau volum, cu talia subliniata din nou deasupra buricului, sculptand vizibil forma clasica de clepsidra.

Topurile din denim, bluzele si jachetele propuse pentru anul 2016 si chiar in trendurile aferente lui 2017, subliniaza si ele inflexiunile retro-chic ale stilului abordat.

Culorile clasice, fără efecte coloristice sunt cu precadere utilizate în combinatii coloristice indraznete, 2 sau mai multe nuante ale aceleiasi culori, in vreme ce, materialele colorate sunt folosite ca atare, cu design vegetal sau geometric.

Daca sezonul trecut a apartinut denimului negru sau bleumarin inchis, anul viitor, din punct de vedere strict al aspectului, este preferata utilizarea culorilor deschise,  a nuantelor de bleu, ciel sau albastru deschis.

Din punct de vedere al tesaturii, se contureaza, din cate se pare, doua tendinte complet diferite, respectiv denimul subtire,  fluid, utilizat cu precadere pentru confectionarea fustelor lungi si topurilor, sau, din contra, denimul ferm, cu structura cvasi-rigida pentru jachete, pantaloni sau fuste scurte.

In concluzie, denimul nu si-a scris inca ultima fila in cartea creatorilor de moda, fie ea, pret-a-porter sau haute couture.

 

 

 

Street Style

Logare client