Cos cumparaturi [ 0 ]
Cos gol!

Produse: 0 Total: 0 RON

Ce fuste alegem sa purtam in aceasta toamna

In tendintele modei pentru sezonul de toamna/iarna 2015, fusta reprezinta un accesoriu deloc de neglijat.

Ca si aspect, se disting doua tipuri de croiala, cea cu franjuri late si cea dreapta cu volan la poale.

Fusta dreapta evazata sau cu volan in partea de jos

Pentru acest tip de croiala, se utilizeaza atat materiale cu o anumita structura, dense, semi-rigide sau, din contra, materiale fluide, la care statement-ul este dat de volumul volanului aplicat in partea de jos.

Acest stil este foarte potrivit pe orice lungime de fusta, cu volanul amplasat simetric sau nu, mai ingust sau mai lat, volan unic sau 2-3 volane suprapuse, eventual combinate cu o crapatura, iar Louis Vuitton este unul dintre sustinatorii acestei tendinte pentru toamna/iarna 2015.

Purtate cu ciorapi mati sau cu imprimeuri geometrice sau florale, chiar si animal print, fustele propuse pentru aceasta toamna reprezinta baza pe care se construieste un stil vestimentar de succes.

Fusta cu franjuri late, stil Carwash

Confectionate, de regula din materiale cu o anumita fluiditate, care permit franjurilor de latimea unor panglici sa se miste natural in jurul gambelor purtatoarei, fustele cu franjuri Carwash reusesc sa puna in valoare si sa complimenteze orice corp, putandu-se usor adapta oricarei tinute sau ocazii.

De la New York la Paris, de la Salvatore Ferragamo la Tommy Hilfige, si pana la casa Dior, toate casele de moda confirma faptul ca fustele cu pliuri Carwash cuceresc catwalk-urile, reprezentand, de departe una dintre tendintele preferate pentru modelele pret-a-porter ale sezonului rece 2015.

 

 

Fall/Winter Fashion

Logare client