Cos cumparaturi [ 0 ]
Cos gol!

Produse: 0 Total: 0 RON

Ce trebuie sa faci ca sa devii designer vestimentar

Munca de designer presupune, pe lângă talent și cultura artistica, o serie întreagă de sacrificii și așteptări, multa munca, dar și un dram de sansa.

Sansa de a fi la momentul potrivit, în locul potrivit. De a cunoaste, de a fi cunoscut si remarcat. Dar sa începem cu inceputul.

Cat de sigur sunteti ca va doriti un astfel de job, 24 de ore din 24, la nivel planetar, cu examene absolut toata viata,  de fiecare data cand urca pe catwalk oricare dintre creatiile dumneavoastra?

Nu este nici pe departe un job de 8 ore pe zi, din contra, orice secunda este importanta, mai ales in ritmul in care evolueaza viata mondena.

Puteți deveni un izvor nesecat de idei si creativitate? Dacă da, atunci aveți doua direcții intre care sa alegeti. Fie urmati o scoala în domeniu (ceea ce nu va asigura in nici un fel succesul), fie alegeti sa “duceți tava” ani la rand intr-o casa de moda de notorietate, cel puțin,  daca nu celebra la nivel mondial. In acest caz suntețti nevoit/a sa asteptati sansa de a fi remarcat, sau macar solicitat sa va aduceți aportul de creativitate.

Ambele drumuri implica eforturi financiare majore inainte de a deveni suficient de cunoscut ca sa puteti duce un  trai decent de pe urma creatiilor dumneavoastra.

Noi va dorim SUCCES!

Tips

Logare client