Cos cumparaturi [ 0 ]
Cos gol!

Produse: 0 Total: 0 RON

Copenhaga Fashion Week. Cum se vede primavara 2016 din Danemarca

Danezii sunt recunoscuti pentru minimalismul si sobrietate tinutelor pe care le propun. Copenhaga Fashion Week s-a remarcat printr-un stil eclectic, relaxat, chic, ceea ce este in simbioza perfecta cu asteptsarile tuturor.

Fondata acum 15 ani de catre desigfnerul danez Hans Truelsen, casa de moda Ganni este recunoscuta prin moda chic de inspiratie franceza pe care o propune, realizand outfit-uri in care, spiritul si mai ales mostenirea culturala daneza este atent prelucrata, si care ofera clientilor sai, sansa unor tinute “ready to wear” elegante, chic, in culori pline de energie solara, realizate din materiale naturale.  Casa de moda Ganni este in plina ascensiune conturandu-si an de an stilul si deschizandu-se din ce in ce mai mult catre piata.

Prezenta la Copenhagen Fashion Week, Bruuns Bazaar casa de moda fondata in anul 1994 de fratii Bruun (Bjørn si Teis) este deja recunoscuta pentru spiritul scandinav pe care il cultiva, pentru  fluiditatea modelelor pe care le ofera,  anul acesta oferind, prin colectia de primavara/ vara  tinute senzuale, lejere, vag transparente, outfituri  cu influenta italiana vadita.

Baum und Pferdgarten, prezenti si ei la acest mare eveniment scandinav, au adus cu ei spiritul romantic, tinute nostime, vesele, iar tinuta modelelor, coafate cu coada de cal, a intregit atmosfera propusa, dupa cum puteti vedea deja in prezentarea de mai jos:

In concluzie, Copenhaga Fashion Week a oferit tinute clasice, elegante, evolutii previzibile si trenduri acceptabile pentru primavara si vara viitoare.

Trends

Logare client