Cos cumparaturi [ 0 ]
Cos gol!

Produse: 0 Total: 0 RON

Culorile verii 2016

Desi destul de devreme, culorile verii 2016 incep sa isi faca simtita prezenta  pe catwalk-uri in intreaga lume si preocupa designerii mari si mici, casele de moda dar mai ales publicul larg, care isi doreste sa afle cu o secunda mai devreme trendurile de culoare ale sezonului cald care urmeaza sa vina.

Vom prezenta, in cele de mai jos, pe scurt trendurile sezonului estival de anul viitor, pareri si opinii, in ceea ce priveste paleta coloristica.

In primul rand putem sa spunem cu mana pe inima ca se vor purta culori statement, culori care socheaza sau din contra, culori pastel, nuante palide, sau electrice, tonuri fierbinti sau reci.

Roz

Tonurile de piersica rosie, nuantele nectarinei, culorile coralului asociate cu  un verde electric, cu tonuri de menta par sa alcatuiasca paleta coloristica a tinutelor de zi, completate cu accesorii simple care nu distrag atentia de la culoare.

Portocaliu

Orange-ul fructului de papaya, culoarea soarelui pe nisipul marocan, nuantele electrice sau cele arse, menite sa aduca contrastul cromatic adecvat unei tinute care atrage si afirma in acelasi timp.

Albastru

Culoarea albasta a denim-ului, versiunile metalizate, sau tonurile marine de turqoise in combinatie cu galbenul electric stralucitor vor face deliciul catwalk-urilor cu tema verii 2016.

Verde 

Verdele  in tonuri de anghinare sau de menta, culori pale, deschise,  in combinatie cu non-culori  pot alcatui cu succes gama de nuante a verii viitoare, atat in ceea ce priveste tinutele de zi cat si cele de seara.

Violet

Nuantele de aubergine, de liliachiu, intense sau abia definite, pot si ele face parte din paleta coloristica a verii viitoare.

Ceea ce este de retinut ca si caracteristica tendintelor coloristice ale anului viitor sunt asocierile indraznete de culori, culorile metalice, fosforescente, completate cu pattern-uri animal print sau vegetale, carouri sau linii, in tinute ample, elaborate si  fluide.


 

Spring/Summer Fashion

Logare client