Cos cumparaturi [ 0 ]
Cos gol!

Produse: 0 Total: 0 RON

In asteptarea New York Fashion Week, septembrie 2015

Asa cum ne-am obisnuit, evenimentul toamnei, Fashion Week debuteaza la New York, unde si-au anuntat prezenta o serie intreaga de designeri de top, creatori si case de moda de pe toate continentele, in dorinta de a contura tendintele in moda, ale primaverii si verii 2016, si de a arunca o privire asupra colectiilor acestora.

Adresandu-se in special creatorilor de moda, a celor care lucreaza in industria modei, sau advertiding, si  in special adresandu-se pietei, evenimentul nu este neaparat deschis publicului, fiind in mare parte o ocazie de a se stabili contacte, de  a se pune in valoare colectii, tendinte si idei, practic , un targ adresat specialistilor dar asupra caruia, publicul larg isi indreapta atentia cu interes.

Anul acesta, la New York Fashion Week sunt anuntate prezente de notorietate, cum ar fi Givenchy a carui prezentare este atat de asteptata in special datorita stilului vestimentar pe care il aduce de fiecare data pe catwalk. Tot Givenchy este casa de moda care conform programului va incepe prezentarea pe data de 11 septembrie (in cea de-a doua zi a festivalului de moda) la orele 18,30, ora locala, urmand ca in ziua urmatoare la orele 10,00 Lacoste sa isi aduca si ei pe podium creatiile vestimentare cu care intentioneaza sa iasa pe piata in primavara viitoare.

Pe langa acestia, Herve Leger, programat la orele 13,00 si Monique Lhiullier la orele 19,00 vor completa lista celebritatilor prezente in data de 12 Septembrie 2015.

Pe data de 13 sunt programati Victoria Beckham la orele 10,00 si Jenny Packham la 17.

In ceea ce priveste pe Carolina Herrera si Tommy Hilfiger isi vor imparti catwalk-ul pe data de 14 septembrie, prima la orele 10, celalalt la 11.

Vera Wang si Oscar de la Renta sunt numele mari care vor sustine prezentari  in data de 15, la orele 11, respectiv 18, pentru ca in ultima zi , Ralph Lauren sa  ocupe podiumul timp de 2 ore, incepand cu orele 10, iar Calvin Klein-amiaza de la orele 14.

Programul complet al prezentarilor, precum si posibilitatea de a viziona live spectacolele le gasiti pe site-ul Live|New York Fashion Week.

Fashion Coffe

Logare client