Cos cumparaturi [ 0 ]
Cos gol!

Produse: 0 Total: 0 RON

Kate Middleton, stiluri, garderoba si branduri favorite

Ca si ducesa de Cambridge, Kate Middleton a devenit un model in adevaratul inteles al cuvantului, achitandu-se cu distinctie si eleganta de indatoririle sale princiare, aparand cu tinute impecabile de fiecare data, initiind miscari, lansand stiluri vestimentare, indraznind sa propuna schimbari in moda.

Parand ca orice poarta ii complimenteaza aspectul, Kate reuseste cu ajutorul unor designeri de moda talentati si prolifici, al unor case de moda apreciate (mare parte dintre acestea fiind britanice), reuseste deci, sa cucereasca si sa impresioneze la fiecare aparitie in public, indiferent de specificul acesteia.

O parte dintre brandurile sale favorite, vi le vom prezenta in cele ce urmeaza:

Alexander McQueen

kate1Ca si designer, Alexander McQueen a fost 5 ani designer principal pentru casa de moda Givenchy, dupa care a decis infiintarea propriei sale case de moda, care, si acum, dupa decesul designerului, acum 5 ani, reuseste sa mentina stacheta elegantei vestimentare si a bunului gust acolo unde si-a dorit-o maestrul.

Din colectia Alexander McQueen, Kate a ales sa poarte in anul 2011, taiorul deschis la culoare, la doua randuri de nasturi, evazat in talie, precum si tinuta marinareasca cu gulerul specific si detaliul deosebit al fustei subliniat de bordura din trei linii si de modelul tricotajului, tinuta pe care ducesa a purtat-o cu ocazia turneului in America de Nord.

Jenny Packham

kate2

Kate Middleton outfit- foto Splash

Celebra pentru maiestria cu care realizeaza corsaje din pliuri fine, detaliile tinutelor create de aceasta fiind totodata pretioase si discrete, Jenny Packham a oferit ducesei tinutele purtate la jubileul de 60 de ani de la incoronarea Reginei (2013), cea de la dineul ARK, din anul 2011, precum si o serie intreaga de tinute care au completat garderoba pe care Kate Middleton a ales sa o poarte cu ocazia numeroaselor sale aparitii publice.

Temperley London

Casa de moda britanica fondata nu cu mult timp in urma (2000) de creatoarea de moda Alice Temperley, a fost cea care a furnizat tinuta bleu si alb atat de indragita, tinuta pe care Kate Middleton a purtat-o cu eleganta care o caracterizeaza cu ocazia ceaiului oferit la resedinta Inaltului Mandatar Britanic, in Kuala Lumpur.

LK Bennet

Kate Middleton a ales sa poarte, cu ocazia Craciunului 2012, o tinuta alcatuita dintr-o jacheta eleganta captusita cu blana neagra, dar si celebra de acum, haina cu croiala militara, din lana rosie, purtata in noiembrie 2011.

Beulah London

Infiintata in 2009, casa de moda Beulah London este direct implicata in ajutorarea victimelor traficului de carne vie si a avut la randul sau onoarea de a oferi ducesei doua tinute remarcabila, rochia rosie cu maneci fantezie Sarai precum si cea bleu-cenusiu purtata cu ocazia turneului jubiliar 2012.

Ducesa de Cambridge ramane un simbol al elegantei princiare si intreaga lume a modei se intrece sa comenteze laudativ tinutele impecabile pe care le afiseaza.

Fără categorie

Logare client