Cos cumparaturi [ 0 ]
Cos gol!

Produse: 0 Total: 0 RON

Miresele primaverii 2016

Concluziile după închiderea Bridal Fashion Week 2016, New York,  in ceea ce priveste tendintele modei rochiilor de mireasa, nu întârzie sa apară.

Produsele prezentate confirma o evoluție predictibilă a tendintelor in sensul ca, 2016 aduce mireselor un remake pe o treapta superioara a tinutelor de la inceputul secolului trecut, cu rochii delicate, cu siluete conturate vag, cu detalii aplicate pe corsaj dar si pe fusta, atent echilibrate, care confera un aspect rafinat tinutei.

In general aplicatiile florale din dantela, dispuse asimetric, menite sa confere tridimensionalitate, in  combinatie cu volumul dat de doua sau trei planuri suprapuse, adauga tinutei impozanta princiara.

Decolteurile adanci,  deși complicat de purtat, revin in moda, creatorii, prin modelele pe care le propun, având tendința expresa de a dezgolit mult, permitand cu toate acestea, ascunderea corpului sub straturi de material fluid.

Pe de alta parte, slituri lungi, indraznețe,  asigura fluiditatea miscarilor celei ce poarta o astfel de tinuta.

Materialele preferate raman, tulul, alb sau colorat pastel, organza si matasea.

Raman in tendinte tinutele cu fuste scurte (pana la genunchi sau chiar putin mai scurte), și apar din ce in ce ma+ Adaugă o categorie nouăi ferm tinutele cu pantalon.

Recapituland, putem discerne 7 directii principale pentru tinutele mireselor anului viitor:

  • Reintoarcerea la tinutele traditionale, tinute cu maneci lungi, de dantela, sau de tul brodat, moda de a carei lansare este direct raspunzătoare Kate Middleton, ca urmare a alegerii facute cu ocaia nuntii sale. Un alt tip de maneca-manușa lunga, pana deasupra cotului, aduce un plus de eleganta mireselor care decid sa abordeze aceasta varianta.
  • Decolteuri si slituri semnificative ca dimensiuni, unghiulare, practicate in fata sau pe spate, evidentiind, mai degraba o statura longilina decat un bust proeminent.
  • Efect 3D prin utilizarea de straturi suprapuse, de diferite texturi, dantela decupata cu model floral, fiind una dintre efectele cele mai utilizate pe catwalk. O alta sugestie, onduleurile de material, sau de panglica, cusute pe tul, pe fusta sau corsaj,
  • Efect fluid realizat prin coasere unui volum impresionant  de pene cu lungime mare,  pe fusta, care prin mișcarile naturale pe care le fac aduc fluiditate tinutei.
  • Pentru miresele care nu iau în considerare tinute monocrome, picturile cu aspect de acuarela, realizate doar pe fusta sau și pe fusta și pe o parte din corsaj, dau unicitate tinutei.
  • Trena aplicata, aduce o nota princiara unei tinute de mireasa, tendintele anului viitor ingloband opulenta și farmecul  printeselor de altadata
  • Tinute aparte, tinutele cu fusta scurta sau cu pantalon, inlocuiesc din ce in ce mai mult tinutele ample ale rochiilor clasice de mireasa, fiind foarte potrivite mireselor moderne, celor care nu s-au visat niciodata imbracate in crinoline complicate sau în rochii cu trene si/sau cu fuste ample.
Spring/Summer Fashion

Logare client