Cos cumparaturi [ 0 ]
Cos gol!

Produse: 0 Total: 0 RON

Trendurile toamnei 2015

Accesorii.

Toamna acestui an aduce, asa cum toata lumea este de acord, un minimalism elegant si sobru, renuntandu-se la accesoriile supradimensionate ale anului anterior, inregistrandu-se revenirea la bijuterii delicate, simple, feminine, accesorii care subliniaza mai degraba, decat sa afirme.

Atat casa de moda Prada, cat si Balenciaga au confirmat aceasta tendinta prin accesoriile prezentate in defilari, utilizand brose, cercei si bratari simple, posete minimaliste, s.a.m.d.

Esarfele minuscule, purtate cu absolut orice tinuta sunt un bun exemplu al minimalismului colectiilor de toamna/iarna ale acestui an.

Incaltamintea

Incaltamintea cu tocuri paralelipipedice, deosebit de stabile, vintage sau cu forme evazate la baza ramane un “must Have” al acestui sezon pentru orice garderoba. In prezentarile Yves Saint-Laurant , Chanel sau Prada demonstreaza faptul ca astfel de incaltaminte completeaza perfect tinute de seara, dar si Street Style.

Toamna gri

Dupa opinia lui Armani, Vivienne Westwood, Max MAra, Sally LaPointe, si a multor alti creatori de stil,  culoarea vedeta a acestei toamne este griul, in multiple tonuri si nuante, purtat monocrom, un remake de stil al celebrului 50 Shades of Grey.

Elle, bine-cunoscutul cotidian de moda, este de acord cu opinia prezentata de silisti, conform careia, un costum monocrom este la moda in sezonul rece 2015.

Talie inalta, fuste scurte

Dupa ce ne-am luptat care cum am putut cu perioada de glorie a fustelor si pantalonilor cu talie joasa, de anul acesta revine in forta talia inalta, asezata acolo unde trunchiul are diametrul cel mai mic, undeva deasupra buricului, evidentiind forma de clepsidra, atat de  senzuala si atragatoare a siluetei feminine.

Imprimeurile

In sezonul rece 2015 imprimeurile geometrice inspirate din kilt-ul scotian, asezate drept sau pe bie, raman vedetele incontestabile ale sezonului, alaturi de imprimeurile vegetale, sau animal print.

Trends

Logare client